.

Munkáink

márc
04

Szén avagy szalma? Interaktív látogatóközpont a Pécsi Hőerőműben

Írta kiallitas.eu on március 4th, 2015 at 8:43 du.

A Geo-Gráf Kft. munkája Pécs legújabb látogatóközpontja a pécsi hőerőműben. A kiállítás kreatív belsőépítészeti munkáit,  installációit és bútorait mintegy két hónap alatt cégünk kivitelezte, együttműködve a kisfilmeket készítő Kőrösparty Kft.-vel és a Ferling Pr Kft-vel.

A Veolia-csoporthoz tartozó Pannonpower üzemében bárki szemügyre veheti az erőmű múltját, jelenét, jövőjét és megismerkedhet az energiatermelés folyamatával. A kiállítás interaktív, így az érdeklődők testközelből tapasztalhatják meg, hogy miként működik az erőmű. A 150 négyzetméteres komplexum a legmodernebb eszközök mellett interaktív játékelemeket alkalmaz, így mutatja be a pécsi erőmű fejlődésének történetét, tüzelőanyagát és világszínvonalú, biomasszát felhasználó technológiáját a nagyközönség számára. A központ általános- és középiskolás csoportokhoz ugyanúgy szól, mint a felsőfokú oktatás résztvevőihez.

A látogatóközpont működésével párhuzamosan, előre egyeztetett, szervezett keretek között az erőmű egyes részeinek bejárására továbbra is lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek, akár a látogatóközpontban tett látogatás kiegészítő programjaként.

Bővebben: PécsMa

  1.  

    |